Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας της και για να εξασφαλίσει στον επισκέπτη την καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε τη χρήση αυτή.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η εποχή της κοινωνίας της πληροφορίας επιτάσσει την προβολή και εδραίωση κάθε δραστηριότητας και δράσης στο χώρο του Διαδικτύου.
Στο TSP, με γνώμονα τον μοντέρνο σχεδιασμό, την εύκολη προσβασιμότητα, την υψηλή ποιότητα γραφικών και και το responsive design για συμβατότητα με φορητές συσκευές, κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα ή το blog που ικανοποιεί κάθε φάσμα δραστηριότητας με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να είναι "ραμμένο" για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη.

Έμφαση στη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας, στο user-friendly περιεχόμενο και στην ευκολία περιήγησης.

Δομή και περιεχόμενο φιλικά προς τις Μηχανές Αναζήτησης.

Σχεδίαση λογότυπου και banner για προβολή στην ιστοσελίδα

Λειτουργία ιστοσελίδας προσαρμοσμένη στην προσβασιμότητα ΑΜΕΑ κατά το πρότυπο WCAG 2.0 AA Level Double-A conformance, 
          W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0

Social Media

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) αποτελούν εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα στην ανάπτυξη της δραστηριότητας ή της εταιρικής ταυτότητας στο internet.
Αναλαμβάνουμε την προώθηση της διαδικτυακής σας παρουσίας, στηνοντας από το μηδέν και οργανώνοντας το προφίλ σας στα πιο διαδεδομένα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οργάνωση και διαχείρηση προφίλ και σελίδας σε Facebook - Τwitter - LinkedIn.

Σχεδιασμός γραφικών και λογότυπων για τον εμπλουτισμό του layout των Social Media.