Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας της και για να εξασφαλίσει στον επισκέπτη την καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε τη χρήση αυτή.

Αφίσα / Μακέτα / Λογότυπο

Έμπνευση, καλαισθησία, τόλμη, φρεσκάδα είναι μερικά από τα συστατικά που συνθέτουν το μεγάλο "πάθος" για το TSP: τη δημιουργία και το σχεδιασμό υλικού οπτικής επικοινωνίας.
Εμπιστευτείτε σε εμάς τη φιλοτέχνηση της αφίσας που σας ενδιαφέρει, καθώς και λοιπού υλικού όπως flyers, κατάλογοι, γραφικά και banner ιστοσελίδων κλπ. Στόχος μας, η σύνθεση και ο σχεδιασμός πρωτοποριακών poster και μακετών, που κεντρίζουν το πιο απαιτητικό μάτι και η ευθύτητα στην οπτική επικοινωνία που απαιτείται να πλαισιώσει κάθε διαφημιστική στρατηγική.

Σχεδιασμός αφίσας

Δημιουργία λογότυπου

Φιλοτέχνηση μακέτας έντυπου υλικού

Επεξεργασία εικόνας

Σχεδιασμός banner και γραφιστική υποστήριξη ιστοσελίδων και social media

Σχεδιαστική υποστήριξη διαφήμισης

Εταιρική ταυτότητα & Επαγγελματική κάρτα

Η επαγγελματική κάρτα και η εταιρική ταυτότητα αποτελούν τη διαφημιστική βιτρίνα για την προώθηση του επαγγελματία στο ανταγωνιστικό μάρκετινγκ.
Στο TSP αξιολογώντας τις απαιτήσεις του επαγγελματικού σας προφίλ και το αποτυπώνουμε με τον πιο ελκυστικό τρόπο, δημιουργώντας την εταιρική ταυτότητα που σας ταιριάζει ξεπερνώντας κάθε στείρο και παρωχημένο μοτίβο.

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Σχεδιασμός και διαμόρφωση εταιρικής ταυτότητας - branding.