Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας της και για να εξασφαλίσει στον επισκέπτη την καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε τη χρήση αυτή.

3D Σχέδιο & Φωτορεαλισμός

Με εργαλεία την πείρα, την εξειδίκευση και την πιο σύγχρονη τεχνολογία σπάμε το φράγμα τις απεικόνισης των δύο διαστάσεων. Στο TSP, διαθέτοντας την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και την πρακτική εμπειρία στον κλάδο της Αρχιτεκτονικής και της κατασκευής, αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα της τρισδιάστατης μοντελοποίησης και φωτορεαλισμού, ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις.

3D μοντελοποίηση και σχέδιο αντικειμένων - επίπλων - κτιρίων

Δημιουργία Φωτορεαλιστικών αναπαραστάσεων

Ψηφιοποίηση καταλόγου προϊόντων και δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης

Δημιουργία animation

Autodesk, Inc. SketchUp

Εξειδικευμένες λύσεις

Το TSP παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις για εφαρμογές Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών, για διακοσμητές και κατασκευαστές, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο που απαιτεί τη χρήση ενός εξειδικευμένου σχεδιαστικού εργαλείου. Το φάσμα των εξειδικευμένων υπηρεσιών καλύπτει τη σχεδιαστική υποστήριξη σε διαδικασίες έκδοσης Άδειας Δόμησης, σε αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές προτάσεις, στη δημιουργία ψηφιακών συλλογών στις πιο διαδεδομένες ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες (3d Warehouse, Autodesk κλπ), καθώς και στην εκμάθηση χειρισμού software.

Σχεδιασμός Τρισδιάστατων Απεικονίσεων κτιρίων για Διαγράμματα Δόμησης, για Μηχανικούς και Κατασκευαστές

Δημιουργία Φωτορεαλιστικών αναπαραστάσεων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και αντικείμενα

Ψηφιοποίηση έντυπων σχεδίων

Υποστήρηξη στην εκμάθηση χειρισμού σχεδιαστικού λογισμικού (AutoCAD, Revit, SketchUp)

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας.