Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας της και για να εξασφαλίσει στον επισκέπτη την καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε τη χρήση αυτή.

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 00:00

TBEX Europe '14: Διεθνής συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers στην Αθήνα

Στην Αθήνα θα διεξαχθεί η διεθνής ετήσια συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, (TBEX 2014), το τριήμερο 23 - 25 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μία από τις πλέον απαιτητικές και περιζήτητες διοργανώσεις της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η οποία συγκεντρώνει πολυάριθμους bloggers, writers, content creators/ contributors καθώς  και παράγοντες του τουριστικού κλάδου που αναπτύσσει δραστηριότητα στα social media, από όλον τον κόσμο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαλέξεις, να λάβουν μέρος σε workshops καθώς και να συμμετάσχουν σε σειρά από προγράμματα φιλοξενίας. Στο ίδιο πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν και περιηγήσεις σε όλη την Αθήνα, καθώς και εξορμήσεις (FAM trips) άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως στην Ήπειρο και το Πήλιο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα: κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση, το κόστος συμμετοχής και δήλωση συμμετοχής: TBEX Europe '14