Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας της και για να εξασφαλίσει στον επισκέπτη την καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε τη χρήση αυτή.

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 17:22

Photometria Festival 2017: Love

Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιείται το Photometria International Photograpghy Festival.

Ο φετινός διαγωνισμός Photometria Awards 2017 με θέμα "Love" βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ενιδαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν με μία φωτογραφία, έως 30 Απριλίου 2017.

Την 31η Μαΐου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των 25 καλύτερων φωτογραφιών, των οποίων η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δ.Χατζής (πρώην Παλαιά Σφαγεία) Ιωαννίνων, από 31.5 έως 11.6.2017.

Βραβεία:

1η Κριτικής επιτροπής: * Nikon D3300 + AF-P 18-55mm kit + free pass σε όλα τα σεμινάρια του Photometria International Photography Festival.

2η Κριτικής επιτροπής: ** Rollei ιμάντας για δύο φωτογραφικές μηχανές + free pass σε όλα τα σεμινάρια του Photometria International Photography Festival.

3η Κριτικής επιτροπής: Επιταγή αξίας 70 ευρώ για φωτογραφικά βιβλία, προσφορά του photobookstore.gr + free pass σε όλα τα σεμινάρια του Photometria International Photography Festival.

Βραβείο κειμένου φωτογραφίας: Επιταγή αξίας 70 ευρώ για φωτογραφικά βιβλία, προσφορά του photobookstore.gr + free pass σε όλα τα σεμινάρια του Photometria International Photography.

Πληροφορίες: http://www.photometria.gr