Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας της και για να εξασφαλίσει στον επισκέπτη την καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε τη χρήση αυτή.

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 17:00

Εικαστικές παρεμβάσεις σε τυφλές όψεις δημοσίων κτιρίων

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε το ΥΠΕΝ σχετικά με την ανάπλαση του αστικού περιβάλλοντος, στα αστικά κέντρα.

Μετά από την εμπειρία υλοποίησης των τριών τοιχογραφιών στην Αθήνα, που πραγματοποίησε το ΥΠΕΚΑ το 2012 και έτυχαν πλατιάς και άμεσης υποδοχής τόσο από τους πολίτες όσο και από τα media, η Διεύθυνση Μελετών & Έργων Αστικών Αναπλάσεων του ΥΠΕΝ επεκτείνει τη συγκεκριμένη δράση στην υλοποίηση εικαστικών παρεμβάσεων από εικαστικούς καλλιτέχνες και φοιτητές εικαστικών σχολών σε όψεις περίοπτων κτιρίων του ευρύτερου δημόσιου τομέα στις έδρες των 13 Περιφερειών της χώρας, με στόχο την αναβάθμιση-ανάπλαση του αστικού περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στις Περιφέρειες της Χώρας και είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την πρόσκληση της δράσης στο link που ακολουθεί:
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων κτιρίων για τη Δράση με τίτλο «Εικαστικές παρεμβάσεις σε τυφλές όψεις κτιρίων»

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες και δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στη Δ/νση ΜΕΑΑ/ΥΠΕΝ έως και 10/06/2016.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη Δράση στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ: ΥΠΕΝ - ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ - ΔΡΑΣΕΙΣ